DinePasienter.no

5 anbefalte artikler fra bloggåret 2017

Vi avslutter 2017 med å se litt tilbake på hva året inneholdt på bloggen. Vi har gjort et lite utvalg av artikler fra 2017 som har slått godt an, og som vi mener du bør ta en titt på om du gikk glipp av dem da de ble postet.

 1. 5 vanlige spørsmål om betaling for legetime

I fjorårets mest leste artikkel stiller vi endel spørsmål rundt betaling for legetimen. Dette er spørsmål de fleste som jobber i mottak og respesjon stadig får, og som man kanskje er litt usikker på. Hvor mange av spørsmålene kan du svare på? (Før du har lest svarene.)

Les artikkelen her

2. Vanlige spørsmål om frikort hos lege

Det er åpenbart behov for imformasjon om frikortordningen - også hos helsepersonellet. Denne artikkelen fra april skapte stor trafikk og gir svar på noen av de vanligste spørsmålene rundt frikort hos legen.

Les artikkelen her

3. Derfor bør du tilby selvbetjeningsløsninger til pasientene dine 

Selvbetjente løsninger på legekontoret handler i bunn og grunn om bedre pasientservice og riktigere utnyttelse av ressursene. Denne artikkelen fra januar setter disse løsningene i riktig perspektiv. 

Les artikkelen her

4. 10 tjenester som med fordel kan automatiseres i helsevirksomheter

Automatisering framstår som et kaldt og menneskefiendtlig begerep som ikke er forenlig med den viktige personlige kontakten mellom pasient og legekontor. Denne artikkelen fra mars bringer automatisering inn i sin rette sammenheng, og gir idéer og tips til å forenkle hverdagen på legekontoret. Slik at man får mer av den gode tiden med pasientene.

Les artikkelen her

5. Pasientsikkerhet ved outsourcing av betaling - dette bør du vite

Selv om denne artikkelen er snart ett år gammel, er den like aktuell. Pasientsikkerheten kan ikke på noen som helst måte forringes når et legekontor outsourcer en betalingstjeneste. Her kan du lese om hvordan du sikrer at opplysninger om pasientene forblir trygge når legekontoret tar i bruk nye betalingstjenester.

Les artikkelen her

 

Gratis e-bok: Selvbetjening og automatisering i helsevirksomheter

 

 

Om oss

DinePasienter.no er en blogg fra Melin Group, som består av selskapene Melin Medical, Melin Collectors og CrediCare. Her vil du finne artikler med tips og råd som er nyttig for deg som er involvert i drift av en helsevirksomhet. Blant temaene vi dekker er effektivitet, kundeservice, betaling, økonomi, pasienthåndtering og aktuelle systemer.

Få nye innlegg på e-post

Gratis e-bok: Selvbetjening og automatisering i helsevirksomheter